Een ogenblik geduld aub...
De website wordt geladen...
Twitter LinkedIn Vimeo YouTube Facebook
Microsoft Dynamics integratie
Microsoft Dynamics Navision is klaar voor Orbis TaskCentre, u ook?
U bent op zoek naar een integratieoplossing van Microsoft Dynamics NAV met uw andere bedrijfsapplicaties? Bijvoorbeeld uw CRM-systeem, een webwinkel of wellicht een e-mailmarketing systeem als MailChimp? Dan hebben wij de oplossing voor u! Door de inzet van Orbis TaskCentre kunt u Microsoft Dynamics NAV snel en eenvoudig intergreren met ieder gewenste applicatie. Dit levert u niet alleen een aanzienlijke kostenbesparing op, maar verhoogt de productiviteit van uw werknemers en geeft u meer controle en zekerheid over uw processen.

Met de komst van Microsoft Dynamics Navision kunt u de processen nog beter afstemmen op de wensen van uw klant. U kunt de processen zelfs volledig automatiseren! Hoe u dat doet? Met Orbis TaskCentre! Hiermee kunt u zich onderscheiden van uw concurrenten en uw klanten aangenaam verrassen met ongekende mogelijkheden!
De voordelen
Van de krachtige combinatie TaskCentre en MS Dynamics
Speciaal ontwikkeld voor Microsoft Dynamics Navision 2009 en 2013: de Microsoft Dynamics Navision Integration Tool. Met deze tool worden op een snelle, eenvoudige en gevalideerde manier gegevens (terug)geschreven naar Microsoft Dynamics Navision 2009 of 2013. Ook acties binnen Microsoft Dynamics Navision zijn met deze tool volledig te automatiseren.

  • Het bewaken, controleren en automatiseren van processen binnen één product
  • Een snelle aanpassing van processen aan een nieuwe situatie
  • Efficiënter werken: meer doen met minder mensen
  • Aantoonbare en meetbare kostenbesparing
  • Geen beperkingen meer door software/functionaliteit
  • Grotere betrokkenheid van medewerkers
  • ERP, CRM, HRM of een willekeurige andere applicatie afstemmen op eigen business rules en bedrijfsprocessen
  • Automatisch wat automatisch kan, minder handmatige handelingen
  • En veel meer...
Hieronder ziet u een voorbeeldtaak met de Microsoft Dynamics Navision Integration Tool: "Het wijzigen van adresgegevens van een relatie in SuperOffice en automatisch bijwerken in de database van Microsoft Dynamics Navision."
Microsoft Dynamics Navision
eenvoudig koppelen met...
Door gebruik te maken van Microsoft Dynamics Navision Integration Tool en Orbis TaskCentre kunt u heel eenvoudig Microsoft Dynamics Navision koppelen met bijvoorbeeld MailChimp, Magento, WooCommerce of Microsoft Exchange. Tevens is het mogelijk om Microsoft Dynamics Navision uit te breiden met bijvoorbeeld online portalen, een workflowsysteem of webshop. Op de pagina 'Standaard Producten' en 'TaskCentre koppelen met ...' vindt u diverse integratie mogelijkheden terug. Staat uw integratiewens hier niet tussen? Neem dan contact met ons op en samen kijken we naar een eventuele oplossing.
Meer informatie, een vrijblijvende demonstratie of een offerte op maat?
LinkedIn Vimeo YouTube