Een ogenblik geduld aub...
De website wordt geladen...
Twitter LinkedIn Vimeo YouTube Facebook
Orbis Software video's:
|
standaardproducten
E-mail is Workflow!?
Video Inhoud
  • Video details
  • Gesproken tekst
  • Veelgestelde vragen
  • Links & downloads
Introductie00m00s
Ontvangen e-mail00m35s
Ontvangen reactie01m09s
De historie01m32s
E-mail is Workflow!?
18-04-2016 00h 02m 01s Niveau: n.v.t. Workflow4U
Dagelijks komen op de mailservers van bedrijven honderden e-mails binnen, die allemaal handmatig afgehandeld worden. Het doorzetten van een e-mail naar bijvoorbeeld een afdeling verkoop, biedt weinig flexibiliteit. Er kan immers nergens een verloop of status van een aanvraag, offerte, etc. gevolgd worden dan alleen in de e-mail box van de betreffende medewerker. Het moet dus mogelijk zijn om binnenkomende e-mail automatisch in te lezen en tevens een nieuwe workflow aan te maken.

Als voorbeeld nemen we een vraag over de koppeling tussen een Magento webshop en Exact Globe. Deze vraag wordt per e-mail verstuurd naar de afdeling verkoop van Orbis Software Benelux BV. Deze binnenkomende e-mail wordt automatisch opgepakt door Orbis TaskCentre en er wordt voor de verkoopafdeling een nieuwe werkstroom aangemaakt. De afzender van de e-mail ontvangt een link naar de klantenportal waarin hij/zij keurig de voortgang van de aanvraag kan volgen. De verkoopafdeling antwoordt op de vraag via de werkstroom die is aangemaakt in Workflow4U. De afzender ontvangt automatisch een bericht en kan de aanvraag bijwerken in de klantenportal. Na het bijwerken van de aanvraag, wordt automatisch ook het antwoord in de workflow verwerkt. Binnen Workflow4U kan nu bijvoorbeeld gekozen worden voor de actie "Productbrochure toesturen". Later kan binnen dezelfde werkstroom een offerte of uitnodiging voor een online-demo verstuurd worden. Werkstromen binnen Workflow4U zijn immers niet gebonden aan een vast traject.
Deel deze video:
E-mail is Workflow!?
Met Orbis TaskCentre en Workflow4U kunnen we uw mailverkeer volledig automatiseren. We nemen als voorbeeld een binnenkomende email van Rick.

Rick werkt bij Floor & Fauna BV en maakt gebruik van een Magento webshop en Exact Globe als ERP-systeem. De data tussen Magento en het ERP-systeem wordt nu nog handmatig gesynchroniseerd. Een tijdrovende en kostbare bezigheid, die hij graag volledig wil automatiseren. Hij stuurt zijn vraag per e-mail naar de afdeling verkoop van Orbis Software.

Op de mailserver van Orbis Software komt de e-mail van Rick binnen en wordt automatisch geregistreerd in een nieuwe Workflow voor verkoopmedewerker Ann. Ze leest de vraag van Rick en kiest voor de actie "Beantwoorden"

De workflow krijgt nu de status "Beantwoord". Op dat moment wordt ook de aanvraag in de klantenportal bijgewerkt en ontvangt Rick een e-mail met het antwoord van Ann en een link naar de klantenportal.

Rick leest het antwoord en klikt op de link om zijn aanvraag via de klantenportal aan te vullen. Hij geeft zijn reactie in en klikt vervolgens op "Verzenden". Zijn antwoord wordt nu automatisch gesynchroniseerd met Workflow4U. De afgehandelde workflow van Ann wordt heropend en krijgt de status "Reactie ontvangen".

Ze leest zijn antwoord en kiest ervoor om hem een productbrochure over "Webshopintegratie" toe te sturen. Ze voegt het pdf-document toe en klikt op "Opslaan & Beantwoorden".

De workflow van Ann krijgt nu de status "Afgehandeld ". In de grafische weergave binnen deze workflow ziet ze het verloop van het proces keurig in de tijd weergegeven. Zo kan een proces nauwlettend in de gaten gehouden worden.
Veelgestelde vragen
Uw vraag staat hier niet bij? Stel hem dan gelijk via onze Portal.
Wellicht ook interessant voor u:
De introductie van Workflow4U
De introductie van Workflow4U
[ Bekijk video ]
Het indienen van een declaratie in Workflow4U
Het indienen van een declaratie in Workflow4U
[ Bekijk video ]
De introductie op Workflow4U
De introductie op Workflow4U
[ Bekijk video ]
Workflow4U, Beheer uw werkstromen | Sneak Preview Video
Workflow4U, Beheer uw werkstromen | Sneak Preview Video
[ Bekijk video ]
Integreer MS Exchange heel eenvoudig binnen uw interne processen
Integreer MS Exchange heel eenvoudig binnen uw interne processen
[ Bekijk video ]
Meer weten over Orbis Software Benelux BV en zijn producten?
LinkedIn Vimeo YouTube