Een ogenblik geduld aub...
De website wordt geladen...
Twitter LinkedIn Vimeo YouTube Facebook
Integratie oplossingen
TaskCentre integreert. Heel eenvoudig!
Gegevens van en naar uw ERP-systemen ophalen en wegschrijven? Onze integratie oplossingen bieden u de oplossing. U kunt eenvoudig intergreren met bijvoorbeeld Exact Globe, Synergy, Online of Unit4 Multivers.
Staat uw integratie wens er nog niet bij? Neem dan contact met ons op en we kijken samen met u naar de beste oplossing.
Exact Globe (SDK)
Integratie oplossing op basis van SDK
De Exact Globe Integration Tool is een aanvulling binnen TaskCentre waardoor de Exact SDK functies binnen TaskCentre op een eenvoudige wijze beschikbaar zijn. De Exact Globe Integration Tool is door Exact Software gecertificeerd en als officiële Add-on beschikbaar.
Exact Globe (Entity Services)
Integratie oplossing op basis van Entity Services
De Exact Entity Services zijn een aanvulling op de Exact SDK functies. Door onze integratieoplossing binnen TaskCentre in te zetten zijn alle functionaliteiten op een eenvoudige wijze beschikbaar. Onze Exact Entity Services Integration Tool is door Exact Software gecertificeerd en als officiële Add-on beschikbaar.
Exact Online
Integratie oplossing
Exact Online is één van de bekendste boekhoudpakketten op de Nederlandse markt. Om Exact Online volledig te integreren binnen uw eigen organisatie hebben wij de Exact Online Integration Tool ontwikkeld. De Exact Online Integration Tool zorgt voor een naadloze communicatie tussen uw interne systemen en Exact Online.
Exact Synergy & Synergy Enterprise
Integratie oplossing
De Exact Synergy & Synergy Enterprise Integration Tools zijn een aanvulling binnen TaskCentre waardoor de Exact SDK functies binnen TaskCentre op een eenvoudige wijze beschikbaar zijn. De Exact Synergy & Synergy Enterprise Integration Tools zijn door Exact Software gecertificeerd en als officiële Add-on beschikbaar.
Microsoft Dynamics AX
MS Dynamics AX is klaar voor Orbis TaskCentre
Integreer, communiceer en automatiseer alles processen van en naar Microsoft Dynamics AX in slechts enkele muisklikken. Zo kunt u MS Dynamics NAV heel eenvoudig uitbreiden met interne- of cloud-gebasserde applicaties.
Microsoft Dynamics CRM
MS Dynamics CRM is klaar voor Orbis TaskCentre
Microsoft Dynamics CRM is zonder duur en ingewikkeld maatwerk te koppelen aan vrijwel iedere gewenste applicatie, zowel intern als in de cloud. MS Dynamics CRM uitbreiden met portalen of workflowsystemen behoren ook tot de mogelijkheid.
Microsoft Dynamics Navision
MS Dynamics Navision is klaar voor Orbis TaskCentre
Met de komst van Microsoft Dynamics Navision kunt u de processen nog beter afstemmen op de wensen van uw klant. U kunt de processen zelfs volledig automatiseren! Hoe u dat doet? Met Orbis TaskCentre!
SAP Business One
Integratie oplossing
Een integratie van SAP Business One met andere applicaties is snel en eenvoudig te behalen middels Orbis TaskCentre. De voor SAP Business One ontwikkelde Integration Tool biedt op een eenvoudige en snelle manier alle mogelijkheden om SAP Business One te laten communiceren met alle gewenste systemen.
Snelstart
Integratie oplossing
SnelStart biedt slimme oplossingen voor uw administratie. Maar hoe automatiseert u processen van en naar SnelStart? Orbis TaskCentre en onze integratie oplossingen zorgen ervoor dat gegevens van en naar SnelStart automatisch verwerkt worden. Zo kunt eenvoudig SnelStart koppelen met webshop, e-mailmarketing tools en meer.
Unit4 Multivers & Unit4 Multivers Online
Integratie oplossing
Het automatiseren en optimaliseren van processen binnen Unit4 Multivers en Unit4 Multivers Online kunt u vanaf nu zonder maatwerk realiseren. Notificaties, automatische distributie van documenten, integratie van Unit4 Multivers of Unit4 Multivers Online met andere systemen of het automatisch genereren van Web-portalen... het kan allemaal op een heel eenvoudige manier.
Visma.net
Integratie oplossing
Het automatiseren en optimaliseren van processen binnen Visma.net kunt u vanaf nu zonder maatwerk realiseren. Notificaties, automatische distributie van documenten, integratie van Visma.net met andere systemen of het automatisch genereren van Web-portalen... het kan allemaal op een heel eenvoudige manier.
Meer informatie, een vrijblijvende demonstratie of een offerte op maat?
LinkedIn Vimeo YouTube