Een ogenblik geduld aub...
De website wordt geladen...
Twitter LinkedIn Vimeo YouTube Facebook
MailChimp integratie
Integreer MailChimp eenvoudig binnen uw huidige processen
U wilt MailChimp integreren met uw interne systemen zoals uw ERP, CRM, HRM, e-commerce of op maat gemaakte applicatie(s)? TaskCentre's Drag&Drop Tools zorgen voor een snelle integratie van MailChimp met iedere gewenste applicatie. TaskCentre zorgt voor het volledig automatiseren van alle gewenste processen van en naar MailChimp.

Een volledige integratie van MailChimp met bijvoorbeeld SAP Business One, Microsoft Dynamics, Exact Online, Unit4, Visma, etc. biedt u direct vele mogelijkheden. Wat dacht u van:

  • Het automatisch synchroniseren van marketinglijst en uitschrijvingen tussen MailChimp en uw CRM-oplossing.
  • Het automatisch aanmaken en verwerken van campagne rapporten.
  • Het automatisch ophalen van campagne statistieken en deze gegevens verwerken in uw CRM-applicatie. Deze statistieken kunnen vervolgens weer automatisch leiden tot het starten van vervolgacties.
  • Automatiseer het aanmaken en verwerken van e-mailcampagnes op basis van eigen business rules. Bijvoorbeeld bij hoge voorraad niveaus, feestdagen, etc.

Maar er is meer! Wat dacht u van:

  • Het automatisch synchroniseren van klant/prospectlijsten (zowel in- als uitschrijvingen) tussen uw interne systemen en MailChimp.
  • Het uitvoeren van vervolgacties n.a.v. follow-up activiteiten.
  • E-mailberichten direct versturen vanuit andere interne systemen, zonder dat daarbij toegang voor een medewerker in MailChimp noodzakelijk is.
Meer weten over de MailChimp Integration Tool?
Blogs & klantverhalen
Verlaag kosten & verbeter e-mail
marketing campagnes dmv automatisering
TaskCentre kan organisaties helpen door het automatiseren en beheren van e-mail marketing campagnes in oplossingen als MailChimp, dotmailer en HubSpot. Zo kan TaskCentre automatisch campagnes aanmaken en versturen en eventuele uitschrijvingen verwerken in een CRM-/ERP-pakket. E-mail marketing processen kunnen volgens de eigen Business Rules volledig automatisch draaien. Het automatisch uitdraaien van rapportages of verifiëren van e-mailadressen behoort ook tot de mogelijkheden.
Hoe kan je een webdesign bureau laten groeien door klanten integratieoplossingen met bedrijfssystemen aan te bieden?
Het moderne webdesign bureau van tegenwoordig bevindt zich in het epicentrum van de bedrijfsstrategie van een klant. Eisenpakketten voor websites zijn vaak net zo gecompliceerd als ERP- of CRM-specificaties en website gebruikers hebben alsmaar hogere verwachtingen.
Meer informatie, een vrijblijvende demonstratie of een offerte op maat?
LinkedIn Vimeo YouTube