Een ogenblik geduld aub...
De website wordt geladen...
Twitter LinkedIn Vimeo YouTube Facebook
Online Trainingen & Webinars
Spijker snel en gemakkelijk uw kennis over TaskCentre, onze tools en producten bij met onze webinars! Gewoon, vanachter uw computer of op uw tablet.
Tijdens deze webinars geven onze Orbis-experts antwoord op al uw vragen over technische, praktische en commerciële onderwerpen. Wenst u liever een persoonlijke webdemo?
Dat kan! Klik hier, geef uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Momenteel zijn geen nieuwe webinars gepland.
Recente webinars & trainingen
Heeft u een webinar gemist of wil je een webinar nog eens terugkijken? Dat kan!
Hieronder vind je een overzicht van reeds gehouden webinars & trainingen en een link naar de video.
Ontdek de Credit Management Suite
Eén omgeving waarin al uw debiteurenbeheer wordt gecentraliseerd, dat is de kracht van onze Credit Management Suite. In deze webinar vertellen we u er meer over.
Robotic Process Automation uitgelegd in het 'normaal' Nederlands
RPA, hét nieuwe hip en happening binnen de wereld van bedrijfsprocessen. Echter nog wel zo nieuw, dat men er geen houvast aan heeft. Ben jij benieuwd hoe Orbis al 15 jaar RPA inzet om organisaties te helpen met hun automatisering? Of hoe wij jouw organisatie kunnen helpen middels RPA? Meld je dan aan voor het RPA webinar.
Koppel uw webshop eenvoudig
aan uw ERP-systeem
De integratie van een WooCommerce, Magento of Shopify webshop met ERP-systemen is een hele uitdaging voor vele organisaties en resulteert vaak in dure maatwerkoplossingen. Deze webinar laat zien dat het ook anders kan middels onze Integration Tools.
Webinar PDF Tool
In deze webinar presenteren we u onze nieuwe PDF Tool. Een nieuwe tool binnen Orbis TaskCentre waarmee u volledige controle krijgt over het configureren en samenstellen van PDF-documenten.
Training Integration Tools
Gegevens heel eenvoudig van en naar uw ERP-systemen ophalen en wegschrijven? Onze integratie oplossingen bieden u de oplossing. In deze training laten we u stap voor stap zien wat de mogelijkheden zijn en hoe u zelf de vele Integration Tools kunt inzetten binnen uw eigen organisatie.
Training Orbis TaskCentre
Tijdens deze training laten we u de verschillende onderdelen van Orbis TaskCentre zien, krijgt u uitleg over de vele tools en kunt u aan de slag gaan met het maken van verschillende opdrachten.
Webinar voor webbureaus
U bent webdesigner of heeft een webdesignbureau en heeft te maken met klanten die graag hun website of webshop willen koppelen aan hun interne systemen? Tijdens deze webinar laten we zien dat u binnen no-time integraties tussen bijvoorbeeld webshops en ERP-systemen kunt opzetten.
Webinar Debman4U
Kunt u uw debiteurenbeheer verbeteren? Wij zijn overtuigd van wel! Tijdens deze webinar laten we u zien middels 4 voorbeelden zien wat de zoal de mogelijkheden met automatisch debiteurenbeheer zijn.
Webinar Workflow4U
Workflow4U is een krachtig online workflowsysteem dat zich volledig aanpast aan uw wensen en eisen. Zo kunt u zelf processen definiëren en inrichten. Tijdens deze webinar laten we u zien wat de mogelijkheden en voordelen van Workflow4U zijn.
Webinar E-Commerce integratie
Orders ophalen, artikelen plaatsen, prijzen bijwerken, rapportages draaien, de mogelijkheden met TaskCentre zijn eindeloos. Daarnaast kan TaskCentre met vrijwel iedere webshop integreren. Hoe we dat doen en wat de voordelen hiervan zijn laten we u in deze webinar zien.
Webinar MS Exchange Integratie (Commercieel)
De integratie van MS Exchange met interne of externe systemen wordt steeds belangrijker. Denk dan aan contactpersonen tussen een CRM-systeem en Exchange synchroniseren, het automatisch aanmaken van een workflow bij een binnenkomende e-mail, of het aanmaken van agenda items, todo's, etc. In deze webinar laten we alle mogelijkheden zien.
Webinar MS Exchange Integratie (Technisch)
Een integratie met Exchange lastig? Niet met Orbis TaskCentre. Hoe we dit doen? Volg de MS Exchange technische webinar en ervaar het zelf. We laten in deze webinar niet alleen de toepasbaarheid zien, we gaan ook dieper in op de techniek en laten zien hoe het bouwen van een integratietaak in zijn werk gaat.
Webinar TaskCentre integreert (Commercieel)
Integratie van verschillende systemen op een snelle en eenvoudige manier is voor veel organisaties een welkome oplossing. Welke integratie-mogelijkheden zijn er? Hoe kunt u deze toepassen? Wat zijn de voordelen? Ervaar tijdens deze webinar zelf de toepasbaarheid van Orbis TaskCentre.
Webinar TaskCentre integreert (Technisch)
In de technische webinar laten we u meer zien dan alleen de mogelijkheden. We laten niet alleen een integratie- voorbeeld zien, maar ook de technische aspecten zien. Zo ervaart u direct de snelheid waarmee integraties middels Orbis TaskCentre opgezet kunnen worden.
Lees alles over onze producten, oplossingen en tools in onze interactieve productbrochure.
LinkedIn Vimeo YouTube