Een ogenblik geduld aub...
De website wordt geladen...
Twitter LinkedIn Vimeo YouTube Facebook
Trainingen
Online en gratis toegankelijk trainingsmateriaal
Middels onze online trainingen geven we u de mogelijkheid om op uw eigen tempo onze producten te leren kennen. Nadat we u allereerst voorstellen aan het product, wat de mogelijkheden zijn en uitleg geven over het product, kunt u aan de hand van video's en opdrachten zelf aan de slag gaan.

Heeft u n.a.v. de video's en opdrachten nog vragen, dan kunt u via onze portal, website
of webinar@orbis-software.nl contact met ons opnemen.
Integration Tools, Basistraining
Leer de basis van onze Integration Tools
Onze video's worden extern gehost.
Om te voldoen aan de AVG/GDPR wetgeving en
deze video's af te kunnen spelen dient u
statistische-cookies te accepteren.

Gegevens heel eenvoudig van en naar uw ERP-systemen ophalen en wegschrijven? Onze integratie oplossingen bieden u de oplossing. U kunt eenvoudig integreren met bijvoorbeeld Exact Globe, Exact Online en Synergy, Unit4 Multivers, Visma.net en SAP Business One.

Tijdens deze gratis training laten we u stap voor stap zien wat de mogelijkheden zijn en hoe u zelf de vele Integration Tools kunt inzetten binnen uw eigen organisatie. We begeleiden u in het installatieproces, maar ook hoe u de tools binnen Orbis TaskCentre kunt inzetten en wat de verschillende functionaliteiten zijn. We sluiten de training af met een aantal opdrachten waarmee u zelf aan de slag kunt gaan.

Benodigdheden
U heeft een computer met actieve internetverbinding nodig om online in te kunnen loggen op de live training. Voor verdere systeemeisen verwijzen wij u naar de trainingsdownload pagina.

Voordat u begint
We gaan er in de training van uit dat u een werkende versie van Orbis TaskCentre geïnstalleerd heeft staan met minimaal 1 vrije taak. Dit mag een live-, test- of demo-omgeving zijn. Heeft u nog geen Orbis TaskCentre geïnstalleerd? Download dan hier de laatste versie van Orbis TaskCentre en eventuele demo-licentie.

Daarnaast dient u ook de gewenste Integration Tool(s) geïnstalleerd te hebben. U kunt deze downloaden op onze website. Bij iedere tool hoort ook een actieve licentie. Heeft u nog niet de juiste licentie(s)? Dan kunt u gebruik maken van een demo-licentie. Ook deze vindt u op onze website.

In deze training gaat u gegevens ophalen uit uw eigen database, dit doet u middels een ODBC-actie binnen Orbis TaskCentre. Om u een voorbeeld hiervan te geven, hebben wij de training 'Orbis TaskCentre Training: Ophalen relaties' voor u online staan. Hierin geven we u een voorbeeld van een ODBC-actie. Zo bent u optimaal voorbereid op de Integration Tools training.

Opdrachten & uitwerkingen training
Opdracht 1
Aanmaken debiteur en artikel
Opdracht 2
Verkooporder aanmaken
Opdracht 3
Fiatteer de verkooporder
LinkedIn Vimeo YouTube