Orbis ebook

Hoe helpt integratie in het bedrijfsleven?

15 juli, 2024

De afgelopen jaren zijn er veel gebeurtenissen geweest waardoor er economische onzekerheid en onrust is ontstaan in het bedrijfsleven. Bedrijven zullen zich moeten evolueren en zich aanpassen aan de veranderende economische omstandigheden. De belangrijkste factor die hierbij kan helpen is digitale transformatie, met systeemintegratie als een van de belangrijkste componenten om dit te kunnen bereiken. In dit ebook lees je hoe je deze digitale transformatie kunt bewerkstelligen door middel van integratie en het automatiseren van je processen.

Ebook - Hoe helpt integratie in het bedrijfsleven?

Download het ebook: Hoe helpt integratie in het bedrijfsleven?

Hoe integratie je bedrijf helpt te evolueren?
Je leest het in dit ebook.

Bedankt voor het invullen van het formulier. We nemen spoedig contact met je op.

One tool, Countless Solutions

Orbis Software biedt met het innovatieve RPA Platform de oplossing voor al je vraagstukken omtrent integratie en procesautomatisering. Zonder maatwerk of codeerkennis integreer je vrijwel ieder gewenst systeem, softwarepakket of applicatie met elkaar middels dragā€™nā€™drop. Denk aan ERP-systemen, CRM-systemen, webshops, marketplaces, koeriersdiensten, marketingtools en nog veel meer. De standaard beschikbare Documenten- en Rapportagesoplossing is er voor je interne rapportages en met de Alerts & Notificaties functionaliteit zorg je ervoor dat je altijd, overal en real-time op de hoogte blijft van kritische bedrijfsprocessen. Met de web-based Workflows kun je al je bedrijfsprocessen, hoe complex ze ook zijn, volledig zelf inrichten, uitvoeren en beheren en de web-based Portalen zorgen voor een soepele uitwisseling van informatie zowel intern als extern. Ontdek hoe Orbis Software ook jouw organisatie kan helpen door prestaties te verbeteren, efficiĆ«ntie te verhogen en kosten te besparen.

Veelgestelde vragen over
integratie in het bedrijfsleven

Hoe helpt integratie bij bedrijven?

De manier van zakendoen is de afgelopen jaren volledig getransformeerd, en bedrijven zullen moeten blijven evolueren en zich aanpassen aan de veranderende economische omgeving. De belangrijkste facilitator die kan helpen dit probleem aan te pakken is digitale transformatie, en systeemintegratie is een van de belangrijkste componenten om dit te bereiken. Het verbindt niet alleen alle bedrijfsystemen, zowel on-premises als in de cloud, maar biedt ook de mogelijkheid voor bedrijven om tal van processen te automatiseren.

Waarom is integratie belangrijk voor de bedrijfsresultaten?

Zonder systeemintegratie wordt data gescheiden in verschillende bedrijfsystemen, applicaties en databases. Dit betekent dat organisaties hun data niet effectief benutten en hun ambities om te transformeren naar een digitaal bedrijf in feite beperken. Systeemintegratie, of het nu on-premises of in de cloud wordt ingezet, stelt bedrijven in staat om al deze verschillende databronnen te verbinden en vervolgens data tussen hen te lezen en/of te schrijven.

Wat zijn de belangrijkste voordelen?

Integratie, en vooral procesautomatisering, kan een aanzienlijke impact hebben en snel waarde bieden. Het grootste voordeel voor elk bedrijf is dat procesautomatisering eenvoudig te meten is, aangezien het snel de volgende voordelen kan opleveren:

  • Productiviteitswinst
  • Foutreductie
  • Verhoogde naleving
  • Kostenbesparingen

Eenvoudige bedrijfstaken kunnen gemakkelijk worden geautomatiseerd om direct de tijd te verminderen die werknemers besteden aan het handmatig invoeren of knippen en plakken van data, waardoor ze zich kunnen concentreren op productievere en creatievere taken die waarde kunnen toevoegen aan het bedrijf.

Je hebt zojuist een artikel gelezen in de categorie Afdelingen & Organisaties | Blogs | Documenten & Rapportages | Integratie & Synchronisatie | Operations. Maandelijks publiceren we diverse blogs & ebooks. Wil je niets missen van alle nieuws dat we je willen vertellen? Volg ons dan op LinkedIn! Op onze website vindt je meer blogs & ebooks over Integratie & Synchronisatie, Documenten & Rapportages en Alerts & Notificaties.
ebook - Hoe helpt integratie in het bedrijfsleven? 1