Interview

De Kroes koppelt Exact Globe en automatiseert kwaliteitscontroles

3 september, 2024

Bij productieprocessen zijn er natuurlijk vele stappen te doorlopen voordat het product daadwerkelijk klaar is voor distributie. Zo ook bij De Kroes B.V.

De Kroes B.V. is een productiebedrijf waar verschillende hartige en zoete producten worden geproduceerd voor diverse momenten op de dag (ontbijt, on the go, lunch en aperitief). Dit jaar vieren ze hun 175ste verjaardag. Ze hebben tegenwoordig vier productielocaties welke gevestigd zijn in Oosterhout, het Franse Semur-en-Auxois, Weert, en het Duitse LiebschĆ¼tzberg.

Door hun ERP-systeem Exact Globe te koppelen aan Workflow Platform openden zich ineens veel mogelijkheden. Als je benieuwd bent naar deze mogelijkheden lees dan wat Wencke Nieste, Business Analist bij De Kroes B.V. hierover vertelt.

De Kroes B.V. logo

Wencke Nieste
Business Analist bij De Kroes B.V. vertelt:

Wat was jullie uitdaging?

Kwaliteitsregistraties die gekoppeld konden worden aan informatie uit ons ERP Systeem (Exact Globe). Daar is het avontuur in ieder geval mee begonnen.

Hoe hebben jullie hier Orbis bij ingezet?

Met behulp van Workflow Platform kunnen alle kwaliteitscontroles worden uitgevoerd. Via BPA Platform worden de productieorders uit Exact gehaald en als hoofdflow neergezet. Daarna worden de controles met gekoppelde workflows uitgevoerd. Hierdoor is alles terug te vinden op productieordernummer en kan aanvullende informatie uit Exact gelinkt worden.

Hoe werkt het nu?

Inmiddels hebben we naast Workflow Platform en BPA Platform ook Portal Platform aangeschaft en worden naast kwaliteitscontroles ook bezoekers geregistreerd, technische dienst tickets aangemaakt en afgehandeld, non-conformities gemeld en werken we aan een klachtenregistratie.

Wat is het grootste voordeel?

Het grootste voordeel is de koppeling met Exact en dat we alles zelf kunnen inrichten. Daarnaast is SSRS ook onderdeel van het geheel en kunnen we voor audits alles in overzichtelijke rapporten laten zien. Het biedt onwijs veel mogelijkheden waarvoor in het verleden allemaal aparte programmaā€™s nodig waren.

Het biedt onwijs veel mogelijkheden waarvoor in het verleden allemaal aparte programmaā€™s nodig waren.

Hoe ervaren jullie de samenwerking met Orbis?

De samenwerking met Orbis is heel fijn en goed. We worden snel geholpen en er wordt altijd met ons meegedacht. De programmaā€™s zijn ook heel duidelijk waardoor het makkelijk werkt. Het is ook veel breder dan waar we het oorspronkelijk voor hebben aangeschaft, hierdoor hebben we veel meer processen kunnen aanpakken dan we eerst dachten.

Heb jij uitdagingen die wij met een koppeling kunnen oplossen?
Bekijk dan met welke systemen wij kunnen integreren.

One tool, Countless Solutions

Orbis Software biedt met het innovatieve RPA Platform de oplossing voor al je vraagstukken omtrent integratie en procesautomatisering. Zonder maatwerk of codeerkennis integreer je vrijwel ieder gewenst systeem, softwarepakket of applicatie met elkaar middels dragā€™nā€™drop. Denk aan ERP-systemen, CRM-systemen, webshops, marketplaces, koeriersdiensten, marketingtools en nog veel meer. De standaard beschikbare Documenten- en Rapportagesoplossing is er voor je interne rapportages en met de Alerts & Notificaties functionaliteit zorg je ervoor dat je altijd, overal en real-time op de hoogte blijft van kritische bedrijfsprocessen. Met de web-based Workflows kun je al je bedrijfsprocessen, hoe complex ze ook zijn, volledig zelf inrichten, uitvoeren en beheren en de web-based Portalen zorgen voor een soepele uitwisseling van informatie zowel intern als extern. Ontdek hoe Orbis Software ook jouw organisatie kan helpen door prestaties te verbeteren, efficiĆ«ntie te verhogen en kosten te besparen.

Je hebt zojuist een artikel gelezen in de categorie Blogs | Groothandel & Distributie | Integratie & Synchronisatie | Productie. Maandelijks publiceren we diverse blogs & ebooks. Wil je niets missen van alle nieuws dat we je willen vertellen? Volg ons dan op LinkedIn! Op onze website vindt je meer blogs & ebooks over Integratie & Synchronisatie, Documenten & Rapportages en Alerts & Notificaties.

Heb je een vraag?

Ons support- en salesteam staat voor je klaar.

De Kroes koppelt Exact Globe en automatiseert kwaliteitscontroles 1