Een ogenblik geduld aub...
De website wordt geladen...
Twitter LinkedIn Vimeo YouTube Facebook
Bugaboo, meer dan een hippe kinderwagen!
We hebben heel veel eilandjes met heel veel divisies en het is heel lastig om alles gesynchroniseerd te houden. Zonder Orbis TaskCentre is het onmogelijk om dit overeind te houden. Orbis TaskCentre is eigenlijk de olie tussen alle processen en entiteiten.

"We gebruiken Orbis TaskCentre voor heel veel zware logistieke processen", vertelt Rob van Dijk, IT Manager bij Bugaboo International BV. "Orbis TaskCentre werkt op 5 servers en we hebben honderden taken binnen Orbis TaskCentre gedefinieerd. Een proces dat hij nader toelicht is het EDI verkeer. We hebben een nauw contact met onze externe warehouses over de hele wereld. Alle communicaties met deze warehouses gebeurt op basis van EDI berichten. Via een Orbis Portaal kunnen de verschillende divisies van onze organisatie de orders verzamelen en deze vervolgens doorsturen aan de verschillende warehouses in bijvoorbeeld Los Angeles, Sydney of Spanje. Het maken én versturen van de verschillende EDI berichten wordt helemaal gedaan door Orbis TaskCentre."

 

"Wanneer het warehouse de goederen heeft uitgeleverd aan onze klant ontvangen wij uiteraard weer een EDI bericht terug. Orbis TaskCentre verwerkt deze berichten vervolgens weer in ons ERP systeem en controleert tevens of de processen juist zijn afgehandeld. Eventuele fouten kunnen via een EDI monitoring pagina bewaakt en gecorrigeerd worden. Omdat dit orderproces de hele dag door plaatsvindt is het een zwaar logistiek proces voor onze organisatie. Zonder Orbis TaskCentre zouden wij het EDI verkeer nooit op deze manier hebben kunnen automatiseren en het is wellicht één van de hoofdredenen waarom wij met Orbis TaskCentre gestart zijn."

Bugaboo & Order4U

"Als vervanging voor de order invoer in Exact hebben wij gekozen voor Order4U van Orbis Software. Het order systeem binnen Exact biedt te weinig mogelijkheden voor ons. Je kunt het niet genoeg afschermen, het is een heel gedoe met rechten en licenties. Order4U kan wel goed afgestemd worden op onze wensen en werkwijze."

 

Order4U maakt gebruik van de Exact tabellen én omdat het een webbased oplossing is kan het over de hele wereld gebruikt worden.

 

"Medewerkers uit bijvoorbeeld Amerika, China, Spanje en Australië gebruiken Order4U om hun orders in te voeren. Maar ook digitale EDI orders van onze retailers worden eerst in Order4U ingelezen, gecontroleerd en goedgekeurd. Daarna zorgt Orbis TaskCentre ervoor dat de orders in Exact Globe aangemaakt worden."

Bugaboo & Store4U

De webshop van Orbis Software, Store4U, is de B2B webshop voor Exact.

 

"Onze retailers kunnen met Store4U en op een eenvoudige wijze snel hun orders invoeren. Binnen Store4U is ook een soort klantenportaal beschikbaar. Onze retailers kunnen hier de lopende en de historische orders terugvinden, ook al zijn deze orders niet via de webshop ingevoerd. De factuurhistorie is eveneens beschikbaar in de webshop. Ook voor Store4U geldt dat het gemakkelijk aangepast kan worden. Zo hebben we voor onze Spaanse retailers de webshop aangepast aan hun wensen en gaan we nu in alle webshops een online betaalfunctie inbouwen."

Orbis TaskCentre koppelt onze "online wereld"
aan onze interne systemen

 

"Op onze online wereld kunnen klanten bijvoorbeeld hun product registreren of een servicevraag indienen. Hiervoor zijn verschillende web-based formulieren beschikbaar. Met behulp van de Call Web-Service tool binnen Orbis TaskCentre worden al deze verschillende aanvragen volledig automatisch in ons Workflow systeem aangemaakt. Zo kunnen de verschillende afdelingen hier snel op reageren."

Wat zou er gebeuren wanneer Bugaboo niet meer
over Orbis TaskCentre zou beschikken?

"Dan zouden we echt een probleem hebben. Er zou heel veel tot stilstand komen en we zouden dit dan anders moeten organiseren. Dat betekent dus gewoon extra medewerkers. We hebben jaren geleden al geconstateerd dat wij als organisatie te groot geworden zijn voor een softwarepakket als dat van Exact. Dankzij Orbis TaskCentre hebben wij toch besloten om voorlopig nog met Exact door te gaan. Zo hebben we onlangs nog de fabriek in China omgezet naar Exact. We hebben heel veel eilandjes met heel veel divisies en het is heel lastig om alles gesynchroniseerd te houden. Zonder Orbis TaskCentre is het onmogelijk om dit overeind te houden. Orbis TaskCentre is eigenlijk de olie tussen alle processen en entiteiten."

Case Study
Download de case study om het volledige succesverhaal van te lezen.
Producten
Voor Bugaboo zijn de volgende producten ingezet:
Product downloads
Social Media
Deel dit bericht via uw eigen
social media kanaal:
Bedrijfsinfo
In 1994 kregen twee personen een geweldig idee dat ons denken over mobiliteit ingrijpend zou veranderen. Op een zolderkamer aan de Rechtboomssloot in Amsterdam werkten ze dag en nacht aan de allereerste Bugaboo. Nu, 18 jaar later, is Bugaboo uitgegroeid tot een wereldmerk met een Triple A status. Het mobiliteitsmerk is uitgegroeid tot een bedrijf met ruim 1100 medewerkers en is verkrijgbaar in meer dan 50 landen.
Meer informatie over de gebruikte producten, deze case study of blog?
LinkedIn Vimeo YouTube